torsdag 31 juli 2008

Mobiltingestar

För ett par dagar sedan sa L till mig: Har du en virkblogg, eller? 
Nej, svarade jag. För det hade jag ju inte. Men nu har jag det. Eller... kanske ändå inte en virkblogg. Men en blogg där jag dokumenterar mina tingestar.

Jag började virka mobilfodral.

Just nu använder jag detta mossgröna fodral (1) med två karbinhakar och ett virkat band.Många av fodralen har en uddkant överst. Detta är det första fodralet jag gjorde till Lsys mobil (2). Hon använder det numera till sin mp3-spelare.Till sin mobil använder Lsys numera detta fodral (3), som är virkat i tuttifruttigarn från Panduro Hobby.


Detta fodral (4) kallade jag bröllopsfodralet, men det var K som nappade på att ta med sig det hem, trots att hennes bröllop ligger minst ett decennium tillbaka i tiden.


I början lade jag till en massa blingbling på fodralen, som på detta (5). Jag är fortfarande ganska förtjust i det och kanske kommer att använda det nån gång när jag vågar.


Just nu blir det mest enkla, enfärgade mobilfodral eftersom de är lättast att hitta hem till. Detta blåa fodral (6) har ingen nappat på ännu, dock. Svart går hem bättre i stugorna./Maia

2 kommentarer:

hannasmantan sa...

Du kan då allt!!
Jag kan bara virka långa maskar.

Gunilla sa...

Wow...vad snyggt. Jag kan inte virka alls jag..:(